Mascota и D-Trax feat. MC P – Jungle Fever

Mascota и D-Trax с първи релийз за 2023 на техният лейбъл ‘InMotion Records’, като този път влезнаха в колаборация с MC P, с едно наистина мистично звучене. Основата на парчето е Tribal/Afro с много агресивни дръмове и дълбок и пронизващ бас, като за лийд-вокал основата идва на помощ MC P с дълбок тембър на гласаContinue reading “Mascota и D-Trax feat. MC P – Jungle Fever”

‘Feeling of Lies’ или новата колаборация между D-Trax & Atazar

На 2-ри Декември излезе дългоочакваното от моя страна парче в колаборация с Atazar, което ще можете да чуете във всички големи стрийминг платформи, както и да си го закупите от всички дигитални магазини. Парчето само по себе си е мелодичен дийп хаус със женски напевки и етно виолина, с която гарантирано ще се пренесете вContinue reading “‘Feeling of Lies’ или новата колаборация между D-Trax & Atazar”

Стартира 3-ти сезон на ‘InMotion Radio Show’

От днес ще може да се наслаждавате на 3-ти сезон от поредицата ‘InMotion Radio Show‘ официално по Radio Nova и Авто Радио. Всеки 2-ри петък от месеца, шоуто ще се излъчва от 17:00, а за тези, които не са успели да чуят епизода, ще могат да му се насладят още на следващия ден в нашитеContinue reading “Стартира 3-ти сезон на ‘InMotion Radio Show’”